Ελένη Μπενιάτα, Σχολική Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας ΠΕ/70 Φθιώτιδας

Πιστοποίηση & Επιμόρφωση Β΄επιπέδου

1. Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς που έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα επιμόρφωσης Β? επιπέδου και επιθυμούν να πιστοποιηθούν, ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης προβλέπεται να διεξαχθούν αμέσως μετά το Πάσχα, στο διάστημα Μαΐου ? Ιουνίου 2013 (σε 4 Σαββατοκύριακα), σε Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) σε όλη τη χώρα.

2.  Επίσης θα σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθεί η ημερομηνία για τις εξετάσεις πιστοποίησης Α΄ επιπέδου που προβλέπονται να γίνουν στα Κέντρα Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) το επόμενο διάστημα.

3. Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής στη Δ΄ περίοδο επιμόρφωσης Β? επιπέδου. Για τα διαθέσιμα κέντρα επιμόρφωσης (ΚΣΕ) ενημερώνεστε από τον κόμβο του προγράμματος http://b-epipedo2.cti.grΑπαραίτητη προϋπόθεση για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι οι κωδικοί από την πιστοποίηση Α΄ επιπέδου.

Πριν τις εξετάσεις θα γίνουν συναντήσεις για πρόσθετη βοήθεια (με υλικό και οδηγίες) σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης. Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.